átvétel
átvétel nonstop
átvétel 24óra
átvétel az üzemben

A Szőnyegtisztító Kft. telephelye 1046 Budapest, Fóti út 79-81. szám alatt található. Az üzem non-stop nyitva tartásával biztosítjuk Ön számára, hogy szőnyegét éjjel, nappal bármikor elhozhassa hozzánk tisztíttatni.

Este 8 és reggel 6 óra között, valamint hétvégén bejárat a Baross utca 99-felől! Szőnyegeit az üzemben átvevő ill. ügyeletes kollégánk átveszi és bejelöli. Minden szőnyeg egyedi azonosítót kap.

A felvezetett szállítólevélen a kódokon és az adatokon túl, minden olyan szőnyegtisztítással kapcsolatos megjegyzést felveszünk, ami a munkafolyamathoz fontos az Ön és az üzem számára.

Személyes adatait bizalmasan kezeljük és más célra azokat nem használjuk fel!

Szőnyegei tisztítására, javítására folyamatosan állunk rendelkezésére! Információkért hívja az éjjel nappal rendelkezésére álló ügyfélszolgálatunkat.

A „Kapcsolat, térkép” menüpontban térkép és GPS koordináták segítik, hogy minél egyszerûbben megtaláljon minket.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy telephelyünkön térfigyelő kamera működik (Nyilvántartási száma: 135429/2017 – elektronikus megfigyelés, kamerázás). Kérjük, hogy amennyiben nem járul hozzá, hogy Önről kamerás felvétel készüljön, úgy válassza szolgáltatásunk telefonos megrendelését.

Főoldal a 24 órás non-stop szőnyeg átvétel az üzemben aloldalról