KIÉRLELT TECHNOLÓGIA

Cégünk előd alapítása 1974–re nyúlik vissza, amikor a Fővárosi Patyolat Vállalat speciális üzemágaként létre hozta a Magyarországon egyedülálló, nagyteljesítményű szőnyegtisztító üzemet.

Az állandó fejlesztéseknek, és a minőségi szőnyegtisztításnak köszönhetően, büszkén mondhatjuk el, hogy szép számmal vannak olyan ügyfeleink, akiket még az előző telephelyünkről a XI. kerületből a Nándorfejérvári útról velünk tartva, itt Újpest-Megyeren, a Fóti úti telephelyünkön is visszatérő ismerősként üdvözölhetünk.

Technológiáinkat a minőségi szőnyegtisztítás jegyében állandóan fejlesztjük.

Minden berendezésünk, szőnyeggel érintkező vagy a szőnyegekre befolyással lévő felülete kizárólag rozsdamentes acélból készült. Berendezéseinket folyamatvezérlő számítógép (PLC) felügyeli. E vezérlések segítségével minden szőnyegtípushoz  egy adott gépen, berendezésen belül – optimális technológiákat tudunk biztosítani.

Nagy szakmai kihívás, és felelősség is egyben számunkra, hogy az igen sokféle anyagú, gyártású és értékű szőnyegeket jó eredménnyel, megrendelőink elégedettségére kitisztítsuk. Megfelelően képzett, tapasztalt és lelkiismeretes szakembereinkkel állunk rendelkezésére.