A Szőnyegtisztító Kft. Budapesten, 1046 Fóti út 79-81. cím alatt található. Cégünk elődjének alapítása 1974 –re nyúlik vissza, amikor a Fővárosi Patyolat Vállalat speciális üzemágaként létre hozta a Magyarországon egyedülálló, nagy teljesítményű szőnyegtisztító üzemet. Az állandó fejlesztéseknek, és a minőségi szőnyegtisztításnak köszönhetően, büszkén mondhatjuk el, hogy szép számmal vannak olyan ügyfeleink, akiket még az előző telephelyünkről a XI. kerületből a Nándorfejérvári útról velünk tartva, itt Újpest-Megyeren, a Fóti úti telephelyünkön is visszatérő ismerősként üdvözölhetünk.
1990 óta a Szőnyegtisztító Kft. magyar magántulajdonban lévõ, önálló cégként szolgálja kedves megrendelõit.

Non-stop nyitva tartással, telefonos ügyfélszolgálattal, éjjel-nappali üzemi átvétellel biztosítjuk, hogy szőnyegeit mihamarabb kitisztíthassuk.
A szőnyeget általában 2 munkanap alatt kitisztítjuk, de bizonyos szőnyegtípusok illetve szennyezettség esetén ez 1-2 nappal meghosszabbodhat.

FIGYELEM! Esetenként, (pld. Karácsony előtt) az általános vállalási határidő szintén 1-2 nappal meghosszabbodhat!
Megrendelőink adatait és szőnyegeinek nyilvántartását bizalmasan kezeljük.

Nagy szakmai kihívás, és felelősség is egyben számunkra, hogy az igen sokféle anyagú, gyártású és értékű szőnyegeket jó eredménnyel, megrendelőink elégedettségére kitisztítsuk.
Mi kell mindehhez? Először is megfelelően képzett, tapasztalt és lelkiismeretes szakember-gárda. Szükséges hozzá olyan gépi technológia, amelyik kialakításánál, a minőségi szőnyegtisztítás filozófiáját érvényesítik. Gépeinket és berendezéseinket vagy saját magunk gyártottuk, vagy megvásárolt gépeket átalakítottunk. Emiatt, és a maximális üzembiztonság elérése érdekében saját szerszámgép-parkkal is rendelkezünk!

Technológiáinkat a minőségi szőnyegtisztítás jegyében állandóan fejlesztjük.
Minden berendezésünk minden szőnyeggel érintkező vagy a szőnyegekre befolyással lévő felülete kizárólag rozsdamentes acélból készült.
Minden berendezésünket folyamatvezérlő számítógép (PLC) felügyeli. E vezérlések segítségével minden szőnyegtípushoz – egy adott gépen, berendezésen belül – optimális technológiákat tudunk biztosítani.