7 ok, hogy miért jó döntés esküvőre limuzint bérelni

A leendő feleségeknek egyszerűen kijár a pompa az esküvő időpontjában – ez nálunk egyenlő azzal, hogy részese lehetsz annak a luxus élménynek, hogy a gyönyörű menyasszonyi ruhában kiszállsz a fehér vagy gyöngyházfényű limuzinunkból és minden szem rád szegeződik, elakadnak a lélegzetek, mert elérkezik az esküvői bevonulásod ideje. Mi most elmondjuk, miért a legjobb döntés limuzinnal utazni az esküvő és a lakodalom színterére!

Miért bérelj limuzint az esküvőre? Elmondjuk 7 pontban

  1. Mennyasszonyi ruhádnak lesz bőven hely

Egy tágas limuzinban nem kell félned tőle, hogy a csodaszép és biztos drága ruhádnak baja esik: az út lehet akármilyen hosszú, a menyasszonyi ruhádban kell utaznod, de teljes mértékben garantáljuk, hogy amikor kiszállsz, a ruhád ugyanúgy rendben lesz, mint ahogy beszálltál.

  1. A legfontosabb emberek mind ott lehetnek körülötted szeretteid

Egy autóban legtöbbször 5 ülőhely van, és ott ugyebár nem fér el mindenki, akivel legszívesebben együtt autóznál a nagy helyszínre, egy limuzinban viszont bőven beférnek az örömanyák, örömapák, esküvői tanúk, koszorúslányok, így együtt élhetitek meg a pillanatot.

  1. Itt szükségszerű a pontosság

Bár egy randevúnál azt szokták mondani, a lányok inkább késsenek picit, mint hamarabb érjenek oda, ezzel szöges ellentétben áll az esküvői ceremónia. Ott ugyanis elengedhetetlen a pontos érkezés, és a Limocenter limuzinjaival ez gyerekjáték, hiszen mindig pontosan megtervezzük és meg is valósítjuk az időben való érkezést!

  1. Egy kis titkolózás

Ha nagy belépőt szeretnél és ámuló tekinteteket leendő férjedtől és a násznéptől, igazán jó ötlet limuzinunkat igénybe venni, hiszen autóinknak sötétített üvegei vannak, így nem kell attól félned, hogy bárki is megpillanthat, mielőtt megérkezel, így óriási hatása lesz, mikor a sofőrünk segít kiszállni a járműből.

  1. Élmény

Igazán nem mindennapi élmény egy limuzinnal való utazás, nemcsak neked, hanem utastársaidnak is, és a kíváncsi szemlélődőknek is, egy percet se habozz életreszóló élményeket szerezni segítségünkkel!

  1. Mindenki ihat egy kis pezsgőt akár az utazás alatt

Minden batári körben hallhatjuk azt a kérdést az esküvői járat szervezéskor, hogy ki lesz a sofőr, aki elviszi- visszahozza a leendő házaspárt, tetszetős az autója és egyáltalán nem bánja, hogy azon az esküvő napján teljes önmegtartóztatást kell fogadnia az alkohollal kapcsolatban. Ha te is úgy szeretnéd, hogy a család és a barátok mindenféle fennakadás nélkül veletek bulizhassanak, nyugodtan bízd rá az utaztatást munkatársainkra, ők biztonságosan, komfortosan és pontosan elszállítanak mindannyiótokat az esküvőre és a lakodalomra. Az esküvő napjára akár Hummer limuzint is igénybe vehettek, erről részletesebben a Hummer limuzin bérlés blogunkban olvashattok.

  1. Baj van a násznép kocsijával

Murphy törvénye alapján a saját autónkkal szinte mindig akkor történik valami egyáltalán nem várt gikszer, amikor valamilyen fontos eseményre szeretnénk bevetni – például a nagy kapkodásban elfelejtünk benzint tankolni bele, vagy nincs már idő elvinni az autómosóba, kitisztítani a belsejét vagy megnézni például a motor állapotát. Munkatársaink igazi szakemberek, munkájukban 100% ig megbízhatsz, teljes mértékben alkalomhoz illően készülnek fel az utaztatásra, így nem kell félned attól, hogy egy füstölgő motorterű jármű mellett bosszankodva teljen a fontos esemény napja. Ne csak egymásnak, nekünk is mondjatok boldogító igent és béreljetek limuzint tőlünk, mi is hozzájárulunk a felejthetetlen nagy napotokhoz!

Részletekért keresd fel a Limuzin bérlés esküvőre oldalt!

Minden részletet megtudhatsz a Limuzin bérlés esküvőre aloldalon!

További elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 319 3138

E-mail: info@limocenter.hu

Facebook: @Limuzinberles

Instagram: @limocenterbudapest

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?