Minden, amit tudnod kell a mobiltelefonokról és a tervekről

A mobiltelefonok manapság abszolút nélkülözhetetlenné váltak. A telefonhívásokon túl sokkal tovább szörfölhet az interneten, fényképeket készíthet, zenét hallgathat, és néha meg is határozhatja a GPS koordinátákat. Olvasd el ezt a cikket, hogy megtudd, hogyan lehet a legtöbbet kiaknázni mobiltelefonodból.

Ne használj képernyővédőt a telefonodon. Ezek először gyakorlati befektetésnek tűnhetnek, mivel csökkentik a napközben megjelenő vakító fény mennyiségét, ugyanakkor csökkentik a telefon láthatóságát is. Légbuborékok akkor fordulnak elő, ha nem megfelelően helyezed azt fel.

mobiltelefonok használata - bestbyte

mobiltelefonok használata

Gondolj a megvásárolt biztosításra és arra, hogy hosszú távon megéri-e vagy sem. Időnként a tervek nagyon értékesek lesznek, és havonta szinte ingyen kicserélheted telefonod, ha eltörik. Ezzel több pénzt takaríthatsz meg, ha a telefont kiskereskedelmi áron cseréled.

Ha gyenge a jele, fontold meg egy ideig a mobiltelefon kikapcsolását. A gyenge jelek a mobiltelefon hírhedt akkumulátor jelei. Nagyon gyorsan elveszíti az energiát, ha csak egy vagy két bárral rendelkezik. Ha egész nap használaton kívül hagynád készüléked akkor a legjobb, ha egy akkumulátort később játékban tartasz vagy kapcsold ki a telefont az időszakra.

Tudtad, hogy bárhol is lehetsz, ha segítségre van szükséged a mobiltelefonod használatával megteheted. Ennek a szolgáltatásnak a használatához nem is kell lennie a telefonon lefedettségnek. A világon mindenhol segélyhívószám 112. Súlyos vészhelyzet esetén, ha a 112-es számot tárcsázza, a mobilkészülék megkeresi a meglévő mobil hálózatokat, hogy a jelenlegi helyére segélyhívószámot hozzon létre. Még ha a billentyűzet le is van zárva, továbbra is lehetséges a 112-es szám tárcsázása.

Az okostelefonnak lassabban kell működnie, mivel öregedni fog. Az idő múlásával nehéz lehet bármilyen alkalmazás vagy operációs rendszer frissítése. Mehetsz azzal, ami van, vagy tovább léphetsz és frissíthetsz.

Ha zenét akarsz hallgatni a telefonodon, telepítened kell egy felhőalapú tároló alkalmazást. Ily módon elmentheted kedvenceid a telefon memóriájának használata nélkül. Ezt képekkel is megteheted. Ezenkívül biztonságban tartja a zenét és a képeket, ha valami történik a telefonnal.

Használd a Talkster szolgáltatást, ha nappali és éjszakai ingyenes nemzetközi hívásokat szeretnél kezdeményezni. Ez a szolgáltatás több hirdetést fog biztosítani, mint szokott, de csökkenti az országon kívüli hívásokért fizetendő magas költségeket. Ez hosszú távon sok pénzt takarít meg.

Egy másik telefon vásárláskor általában nem számíthatsz arra, hogy a haggling kiskereskedelmi környezetben működik, de gyakran hatékony egy új mobiltelefon vásárlása esetén. Próbáld ki. Nem bánhatod meg, és az emberek gyakran még alkudják is le az árat.

Ha érintőképernyős telefont vásárolsz, vásárlás előtt feltétlenül játssz az áruházban található érintőképernyővel. Néhány képernyő nagyon intuitív, míg a többit nehezebb használni. Gondoskodni szeretnél arról, hogy telefonod könnyen működik útközben is, de ez nem így lesz, ha a képernyő nem elég érzékeny.

Mint korábban említettük, sok mobiltelefon most már sokkal többre hivatott, mint csupán telefonhívások kezdeményezése. Böngészhetsz az interneten, kattinthatsz a képekre, és kedvenc dallamaid bárhová magaddal viheted, bárhová csak a típustól és modelltől függ. Hogy a legtöbbet hozhasd ki mobiltelefonodból, használd a cikkben bemutatott ötleteket.

Sites:

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?