menedzserszűrés budapest

Honnan ered a menedzserszűrés elnevezés?

Napjainkban a vállalatoknál dolgozó vezető beosztásúak fokozott stresszhelyzetnek, valamint terhelésnek vannak kitéve. A folyamatos stresszhelyzetnek kitett életvitelnek köszönhetően, rengeteg betegség alakulhat ki, a legkülönfélébb tünetek kíséretében. Ezeket ha időben felismerik, akkor a legtöbb esetben kezelhető és visszafordítható az elindult folyamat. Természetesen nem csak menedzsernek lehet menedzserbetegsége, de ők fokozott stresszhatásoknak vannak kitéve, innen jött az elnevezés

Mennyi az a várakozási idő mellyel számolnunk kell?

Az esetek nagy többségében már 1-2 munkanapon belül tudunk adni időpontot. Amennyiben átfogóbb, azaz legalább 6-7 vizsgálatra jelentkezik, így ebben az esetben megnőhet a várakozási idő néhány nappal. Ennek oka az, hogy ilyenkor több vizsgálat leszervezése szükségeltetik ugyanarra a napra. Ugyanis az Ön kényelme érdekében az a cél, hogy a vizsgálatok minél gördülékenyebben, holtidők nélkül kerüljenek elvégzésre.

menedzserszűrés budapest

menedzserszűrés

Ha a számomra megfelelő szűrőcsomagot kiválasztottam, hány alkalommal kell megjelenjek?

Rendszeresen úgy szervezzük a vizsgálatokat, hogy lehetőleg várakozás nélkül lebonyolíthatóak legyenek, ez a legkomplexebb csomagjaink esetén is maximum 4-5 órát vesz igénybe. Azzal viszont számolni kell, hogy döntő többségében a szűrőcsomag laborvizsgálatokat is magában foglalja, és azok eredményei másnapra készülnek el. A legtöbb szakvizsgálat elvégzéséhez viszont szükséges ezen eredmények ismerete, hogy korrekt és megbízható diagnosztikát kapjunk. Ha a páciens olyan szűrőcsomagot választ, mely a laborvizsgálatokat is magában foglalja, akkor két megjelenés szükséges intézetünkben.

Szűrőcsomag rendelésekor milyen adatokat kell megadjak?

A szervezés mielőbbi megkezdéséhez, valamint az adminisztráció meggyorsítása érdekében célszerű a következő adatok előzetes megadása: név, születési név, állampolgárság, születési hely és idő, édesanyja leánykori neve, lakcím, telefonszám, e-mail cím. A későbbiekben szükség lesz még a számlázási adatokra, ha az eltér az előbb említettekről, céges számlázás esetén adja meg a cég nevét, székhelyét, adószámát.

Milyen módon tudok szűrővizsgálatra jelentkezni?

Több módon is lehetséges a jelentkezés. Honlapunkon az “Ajánlatkérés” menüpont alatt, itt össze is tudja állítani egyedi szűrővizsgálati csomagját. Ezek mellett lehetőség van ajánlatkérésre e-mailen keresztül, telefonon. Valamennyi elérhetőségünket megtalálja weboldalunkon a jobb felső sarokban

Kiknek jelentkezhetnek a szűrővizsgálatra?

A menedzserszűrés elnevezés ellenére nem csak kizárólag menedzsernek ajánlott, hanem minden olyan személy számára akinek a prevenció azaz a megelőzés fontos. Egészségtudatos emberek számára, akiknek az eddiginél egészségtudatosabb életmód kialakítására van szüksége. Ha más oldalról közelítjük meg a kérdést, akkor elmondható, hogy nemcsak céges megkereséseket fogadunk, hanem gyakran magánszemélyek kérését is teljesítjük. A külföldön élő magyar állampolgárok is gyakran ütemezik a szűrővizsgálatokat hazalátogatásuk idejére. Számukra ez azért előnyös, mert az adott országban a vizsgálati díjak sokszor többszörös költséget jelentenek.

A szűrések elvégzéséhez egy feltételnek mindenképpen meg kell felelni, melynek kivétel nélkül mindenkinél ugyanaz, 18. életévüket be kell tölteniük azoknak, akik szűrővizsgálatainkon részt vesznek.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?