Amikor a férfi karóra öltöztet

A mai modern világban is stílusos, kifinomult megjelenést tud kölcsönözni egy férfi számára a jól megválasztott karóra. Választékunkban nagyszerű áron, széles választékban érhetőek el ezek a kiegészítők szinte minden korosztály számára. Ha még nincs akkor azért, ha már hord egy karórát akkor azért érdemes körbenézni webáruházunkban.

Milyen múltra tekint vissza a karóra?

Lehet sokan nem is tudják, hogy a karóra elődje a zsebóra melyet a férfiak az 1800-as évek elején hordtak. Rövid idő alatt a felsőbbrendű osztály szimbólumává vált, amely a jólét a kifinomultság és a precizitást jelképezte. A század végén a gyártók elkezdtek praktikusabb időmérőket piacra dobni. Az első karórákat hölgyek hordták, mivel olyan ruhákat viseltek melyeknek nem volt zsebük. Ekkor még elképzelni sem tudták a férfiak, hogy ilyet hordjanak és a vastagabb csuklójuk miatt nem is tudták volna kivitelezni. Aztán mindez az első világháború környékén fordulatot vett. Rájöttek a férfiak arra, hogy nem praktikus az amikor a csatamezőn a zsebükből kell kiszedni az órát, ez sok időt vesz igénybe. Így azóta is megállíthatatlan a zsebórák terjedése, és felbecsülhetetlen nagy lett a választék is. Lehet szó klasszikus mechanikus, kvarc vagy digitális mérő eszközről, ma nincs olyan igény amelyet ne tudna a piac kieléíteni.

Nem lehet elég korán kezdeni

Nem kell modellnek lennünk ahhoz, hogy kiegészítő tárunkban megtalálhatóak legyenek az igényes időmérő eszközök. A mai elegáns férfi karórára ugyanúgy jellemző a pontosság, a kifinomultság, az elegancia mint régebben. A jól kiválasztott karóra egy tartást ad, ami nem csak a hétköznapokban jön jól hanem munkakörnyezetben, az üzleti életben is nagy hasznát tudjuk venni. Kínálatunk különösen erős férfi karóra márkákban, vevőink ugyanis a pár ezer forintos kiegésztőn át a komolyabb árfekvésű karóráig mindent megtalálnak amire csak igényük van.

Az óra viselését nem lehet elég korán kezdeni, ezt már gyermekkorban el lehet kezdeni. Az idő fogalmának elsajátításában ugyanis nagy szerepe van a karórának, így a gyermek számára is érdemes egy ilyen praktikus kiegészítőben gondolkodni. A kisebbeknek talán még nincs akkora igényük a márkás órák hordására, a tanuláshoz és megszokáshoz azonban találnak a szülők kiváló eszközöket a webshopunkban.

Karórát leginkább a funkciója miatt viselnek az emberek, viszonyt egyes körökben presztízs értékkel bír, így egyfajta státusz szimbólumként él a köztudatban. Abban mindannyian egyetértünk, hogy a mindennapi viselet dekoratív kiegészítője, és a különleges alkalmaknak is.

Hosszútávra csakis kiváló minőségű és divatos karórát érdemes választani, hisz hosszú éveken keresztül fogja hordani és viselni.

Óra webáruházunkban a legdivatosabb karórákat és ékszereket találja meg.

Olyan márkákat talál a kínálatunkban mint: Casio, DKNY, Daniel Wellington ezen felül termék kínálatunkat folyamatosan bővítjük a trend és a stílus jegyében.

Karóra webshopunkban kizárólag hivatalos forrásból származó termékeket forgalmazunk, melyekhez magyar garanciajegy és használati útmutató is mellékelve van.

A garancia a vásárlástól számított 12 hónap. Kedvező feltételek mellett, gyorsan, egyszerűen regisztráció nélkül adhatja le megrendelését webshopunkban. 15.0000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes házhozszállítást biztosítunk.

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?