Bemutatjuk a CPL ajtókat – az Ön egyedi igényeinek megfelelően!

 

Biztosan mindenki tapasztalta új ajtó vásárlása során, hogy rengeteg márkanévvel és rövidítéssel vannak ellátva a piacon a nyílászárók, mint például a CPL ajtó. Még ha elsőre nem is sejtené amikor a rövidítéssel és márkanévvel találkozik, könnyen lehet, hogy ezt a bizonyos CPL ajtót használta eddig is, ugyanis rendkívül megbízható és időtálló ajtóról van szó.

CPL ajtó kifejezés a “continuous pressed laminate” angol kifejezés rövidítése, magyarul ez úgy szól, hogy folyamatos nyomás alatt laminált. Ez körülbelül azt jelenti, folyamatos hő és nyomás alatt összeragasztott rétegekből áll össze, ezáltal többé kevésbé olyan időtálló, valamint jól reagál a nedvességre is, ezért akár párás helyiségekbe is nagyszerű választás.

Sajnos Magyarországon sokszor nem szabványméretben készülnek a falnyílások, akár egy házon belül is lehetnek más-más méretűek, így a dekorfóliás ajtók sem jöhetnek számításba, ugyanis ezek kizárólag szabványméretre készülnek el. Ezzel szemben a CPL ajtók nagyszerűen testreszabhatóak, igény szerint olyan méretben készítik el, amilyet az Ön falnyílása megkíván. Mintázatukat tekintve is akad néhány különbség, a hagyományos díszfóliást 5-8 színben készítik, ami azért elég szűk keretek közé szorítja a vásárlókat. A CPL ajtók esetében ez nem így van, több a színmennyisége és egy extra fedőréteggel is büszkélkedik, illetve olyan részleteket is meghatározhatunk mint a famintázat száliránya. A fedőrétegnek köszönhetően, kopásállóbb, karcmentesebb, és még könnyebben kezelhető felületű.

Képzeljük csak el, milyen negatív mechanikai hatások érhetik ajtónkat, melyekre első körben nem is gondolnánk. Egy életszerű példa, amikor a porszívót véletlenül nekiütjük az ajtónak, vagy kiskutyánk kaparássza vadul kívülről, hogy bejöhessen a szobába.

Ha most új ajtó vásárlására adja a fejét építkezés vagy lakásfelújítása során, csakis CPL ajtót ajánlunk Önnek. Forduljon hozzánk bizalommal, nyugodtan kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző színt és szálirányt, és mi el fogjuk készíteni Önnek amit megálmodott, a tökéletes új ajtót! Ha esetleg kérdése volna a vásárlás előtt, hívjon minket, elérhetőségeink valamelyikén felveheti velünk a kapcsolatot, melyet a weboldalunkon megtalál.

Mit kell tudnunk a fürdőszoba ajtó vásárlása előtt?

Minden házban vagy lakásban más igényeik alapján választunk és vásárolunk beltéri ajtót. A zárt terektől sokan félnek, vagy az utunkat álló ajtószárnyaktól, nyikorgó ajtóktól. Viszont akadnak azok az ajtók melyek nélkül a belső tér elképzelhetetlen volna. Ilyen például a fürdőszoba ajtó.

Egész furcsán mutatna egy ajtó nélküli fürdő, hiszen ennyi intim szférára minden embernek szüksége van.

Melyek azok a nézőpontok, amelyek alapján könnyedén kiválaszthatunk egy új fürdőszoba ajtót?

Ez egy sokszor visszatérő kérdés. Vannak alapvető nézőpontok, színre, méretre, anyagra és mintázatra, valamint felületkezelésre. Kulcsfontosságú szempont fürdőszoba ajtó vásárláskor az, hogy a helyiség egy vizesblokk ahol folyton lesz pára, és az ezzel járó következmények.

Ide olyan nyílászárók szükségesek, melyek kiállják az idő próbáját, tartósak, ellenállóak, a víz és a magas páratartalom sem tudja őket megrongálni. Ezekre a nedvestéri ajtókra jellemző, hogy fémtokkal készítik el őket, amik még nagy páratartalom esetén is kiválóan megtartják eredeti formájukat. Azt pedig már mindenki ízlés világára bízzuk, hogy hogyan fog majd kinézni a fürdőszobája stílusa, dizájnja. Legtöbben a klasszikus, hagyományos fehér nyílászárót részesítik előnyben, mert a legtöbb fürdőszoba is szintén ebben a színben készül el. Természetesen a kezünk nincs megkötve, itt nincsenek írott szabályok, szinte bármilyen színben és mintázattal választhatunk magunknak ajtót, amilyet csak szeretnénk. Akár még üveg betétekkel feldíszítettet, vagy minimál üvegezésűt is választhatunk.

Célszerű átgondolni ajtóvásárlás előtt, hogy befelé, illetve kifelé nyíljon –e az ajtó. Hasznosabb az, ha az ajtó kifelé nyílik, így a fürdő belsejében több szabad férőhelyünk lesz, ami sokszor alapból kicsi, valamint az esetleges baleseteket is könnyebb el lehet kerlni. Azt mondanunk sem kell, fontos, hogy az ajtót kulcsra tudjuk zárni. Bátran keressen minket, ha Ön is szeretne egy tökéletes, színvonalas fürdőszoba ajtót vásárolni, valamint válogasson online is a weboldalunkon, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Nagyon szívesen segítjük ötleteinkkel a kedves vásárlóinkat, hogy a legmegfelelőbb terméket vihesse haza!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?