Hogyan védik lakásom és padlóm tisztaságát háztól házig szolgáltatásnál?

Először is rendkívül fontos, hogy utcai cipővel nem megyünk be a lakásba. Viszünk váltó cipőt, ennek a talpa tökéletesen tiszta. Munkavédelmi cipő használata nagyon fontos, mert vízzel és árammal dolgozunk, és a kettő együtt összetalálkozunk, rázós élménnyel gazdagodunk.

Másodsorban a gravitációra nem vagyunk hatással. A technológia miatt, a szőnyeg vagy a bútor tisztítása következtében előfordulhat, hogy a vegyszeres víz kipermetezésekor, a vízpermetből valamennyi a padlóra, illetve a beszórt szövetből lecseppenhet a víz. Minőségi, rendszeresen karbantartott fapadlók ezt minden esetben, zökkenőmentesen kibírják, amíg a tisztítást elvégezzük.

Speciális védelemmel igyekszünk ezt minimálisra csökkenteni. Ez egy rendkívül erős anyag, viszonylag kis permmel, ami éppen elegendő ahhoz, hogy a víz felfogja. Tulajdonképpen egy kis medencét alkotva. Így a laminált padlóra nem folyik rá a víz.

szőnyegtisztítás háztól házig

             szőnyegtisztítás háztól házig

Minden egyes helyszínen fotó készül a védőponyva használatáról. Előfordulhatnak olyan trükközések amikor az ügyfél ennek használatát le akarja tagadni, és a megsérült padlót így akarja kifizettetni!

Általában nem érheti sérülés a tisztítandó kárpitot, szőnyeget. Elsősorban azért nem, mert professzionális ipari vegyszerekkel dolgoznak az erre szakosodott cégek, ezek nem fakítják, oldják ki a szőnyegek és bútorok kárpitjának színét. A jó minőségű bútorkárpit vagy szőnyeg nem engedi a színét, nem fog kinyúlni sem, és nem megy össze tisztítást követően.

Biztosan előfordult olyan eset, amikor egy új ruha első mosásakor elszíneződött a mosóvíz, vagy a nadrág szára rövidebb lett. Viszont ez csak első mosásnál jelentkezik. Ezeknél a cégeknél is – viszonylag ritkán – évente egy két alkalommal előfordulhat, hogy legelső tisztításnál valami elváltozás előáll.

Ez sokszor azért van, mert az ügyfél valamilyen olcsó, vagy nem rendeltetésszerűen kezelt szőnyeget, bútort választott, gyenge az anyaga a festése, és az első tisztításkor kiderül, hogy engedi a színét valamint foltos marad. Viszont tapasztalatból tudjuk, hogy van olyan elég drága bútor, ami fura, de mégis engedi a színét.

Ez egy Ligne Rose Togo termék. Ha mégis szeretne ilyet tisztíttatni, akkor erre mindenképpen készüljön fel. Nem fakul a színe, de tisztítás után nem lesz világosabb. A baj vele, hogy lábai nincsenek, így a szövetek közvetlenül érintkeznek a talajjal, ami ha elszíneződésre hajlamos, a színét engedő vizes kárpit a száradás ideje alatt, maradandó károsodást okozhat!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?